Eşti băiat? Ai braţele şi picioarele prea slabe? Ai umerii prea înguşti? Ai pieptul plat? Ai musculatuta moale? Nu ai suficientă forţă? Atunci cu siguranţă vrei bicepşi reliefați, vrei copase puternice, vrei trapez, vrei fese bombate, vrei forţă şi tonus muscular. Vino şi poţi avea ce vrei! Lucrează-ţi corpul! Cu cap.

Eşti fată? Ai braţele sau picioarele prea subţiri? Pieptul nu iese în evidenţă? Nu eşti încântată de talia ta? Atunci cu siguranţă vrei braţe şi picioare frumos conturate, vrei un bust ferm, vrei un fund bombat, vrei o talie de viespe. Trebuie doar să vii! Restul îl lucrezi la noi. Cu cap.Opţiunea de fitness vă pune la dispoziţie o sală de 700 de mp dotată cu aparatură profesională de ultima generaţie, clasa de lux — sisteme din inox masiv şi piele ecologică — cu multiple reglaje, poziţii şi unghiuri, astfel încât aparatele pot fi uşor adaptate pentru orice preferinţe şi necesităţi. Există spații dedicate pentru aparatele multifuncționale precum și pentru sectorul de haltere și gantere : 10 bănci pentru împins culcat ( orizontal, înclinat, declinat ) 15 bănci independente, 20 de haltere olimpice și 3 rastele cu 90 de gantere.

Program

Luni – Vineri: 8.00 – 22.00

Sâmbătă: 9.00 – 16.00

Duminică: Închis

Programul complet pe pagina de program.

Tarife

Abonamentul de fitness poate fi combinat cu Cardio, Spinning sau Aerobic.

Toate opțiunile pe pagina de tarife.

Antrenori

Marian Dumitrescu și Tiberiu Moise sunt antrenori specializați în fitness și culturism. Ei vă stau cu plăcere la dispoziție în permanență pentru îndrumare și asistență.

Detalii despre ei pe pagina echipei.