Echipa

RECEPŢIE: Andreea Cîrlan şi Alexandra Nae vă întâmpină la recepţia sălii şi vă oferă asistenţă în alegerea abonamentului dorit, oferindu-vă detalii asupra tuturor activităţilor din cadrul clubului.

BAR SPORTIV: Andreea Cîrlan şi Alexandra Nae vă aşteaptă la barul sportiv pentru a vă oferi sfaturi şi precizări despre întreaga gamă de suplimente nutritive precum şi pentru a vă prepara diverse cocteiluri proteice, freshuri din fructe proaspete şi limonadă.

AEROBIC: Ionescu Luiza si Ionita Raluca

SPINNING: Marian Frunzeanu

CARDIO: Bodan Stoica

FITNESS: Bodan Stoica si Marian Dumitrescu

TEAM MANAGER: Mihai Androhovici


Marian Frunzeanu

Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, Maestru al Sportului, practicant de performanță al ciclismului, Campion Național MTB 2011, Campion Național la ciclism șosea 2010, multiplu Campion național șosea, MTB și velodrom 2000-2010, vicecampion balcanic 2005, câștigător etape în turul României, instructor sportiv specializat în ciclism și spinning.

Bogdan Stoica

Student in anul lV in cadrul Universitatii de Petrol si Gaze specializarea automatica si calculatoare, absolvent al cursurilor de instructor in cadrul Federatiei Romane de culturism, vicecampion Power Lifting – Sibiu 2014. El este cel care acorda asistenta calificata in desfasurarea activitatilor de fitness si cardio.

Marian Dumitrescu

Absolvent al Școlii Naționale de Antrenori, Centrul Național de formare și perfecționare a antrenorilor, în specializarea Culturism și Fitness, cu o vastă experiență și practică în acest domeniu, este cel care coordonează activitatea departamentului de fitness al clubului.

Mihai Androhovici

Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din București, absolvent al cursurilor de instructor în cadrul Federației Române de Culturism și Fitness, cu mare experiență și practică în domeniu. El este omul care conduce și coordonează activitatea sportivă din cadrul clubului.