Cardio

Opţiunea de cardio vă pune la dispoziţie o sală de 300 mp dotată cu aparatură profesională, constând din 17 benzi de alergare cu programe tv și touchscreen, cu display cu setări de exerciţiu, precum şi afişarea ritmului cardiac şi a graficului de efort, biciclete, simulatoare de vâslit, steppere, cross-trainere.

Mai multe detalii pe pagina Cardio.

Fitness

Opţiunea de fitness vă pune la dispoziţie o sală de 700 de mp dotată cu aparatură profesională de ultima generaţie, clasa de lux — sisteme din inox masiv şi piele ecologică — cu multiple reglaje, poziţii şi unghiuri, astfel încât aparatele pot fi uşor adaptate pentru orice preferinţe şi necesităţi. Există spații dedicate pentru aparatele multifuncționale precum și pentru sectorul de haltere și gantere : 10 bănci pentru împins culcat ( orizontal, înclinat, declinat ) 15 bănci independente, 20 de haltere olimpice și 3 rastele cu 90 de gantere.

Mai multe detalii pe pagina Fitness.

Spinning

Opţiunea de spinning vă pune la dispoziţie o sală de 60 mp cu pereți de sticlă și oglinzi, dotată cu 20 de biciclete profesionale clasa lux made in Germany, cu multiple nivele de efort și reglaje de poziție.

Mai multe detalii pe pagina Spinning.

Aerobic

Opţiunea de aerobic vă pune la dispoziţie o suprafaţă de 100 mp de parchet de bambus pe care se desfăşoară cursuri de zumba, port de bras, aero-dance, step-dance, thaebo, fitbox și total body, utilizând dotări ca gantere, saltele, corzi, mingi, steppere, mănuşi, saci de fitbox.

Mai multe detalii pe pagina Aerobic.

Recepție

suplimente

Bar sportiv & Suplimente

Bar

Terasă

suplimente

Barul sportiv se află în incinta sălii de cardio precum şi în cadrul terasei OXIGEN amplasată la intrarea în sală pe parcursul sezonului cald. Barul sportiv vă oferă o gamă largă de băuturi răcoritoare, apă plată şi minerală, sucuri naturale preparate pe loc din fructe și legume proaspete, băuturi energizante, cafea, ciocolată caldă, ceaiuri, precum şi o mare varietate de produse susţinătoare de efort care contribuie în mod determinant la creşterea randamentului activităţii fizice desfăşurate la sală: proteine, aminoacizi, carbohidraţi, creatină, carnitină, energizante, toate acestea sub diverse forme: pulbere, lichide, batoane, capsule.

Toate produsele sunt de cea mai bună calitate fiind fabricate de firme renumite ca ProNutrition, Api, Muscletech, Body Attack. Cu ajutorul acestor produse aveţi posibilitatea de a vă creşte masă musculară concomitent cu arderea grăsimilor şi diminuarea ţesutului adipos, de a acumula energia necesară efortului fizic şi mental susţinut, de a slăbi în greutate corect prin eliminarea grăsimii şi nu prin deshidratare, precum şi de a căpăta un tonus muscular şi psihic de invidiat.